Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Σύλλογος μεγάλος…υπάρχει κάνας άλλος;

Στη Βρέμη βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού, προκειμένου να αντιμετωπίσει, αύριο, τη Βέρντερ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Το ζητούμενο για τους «πράσινους» είναι η νίκη και προτίθενται να τα δώσουν όλα. Ο μοναδικός βαθμός που έχει, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και την ιστορία της …λαοφίλητης πράσινης ομάδας.

Εξάλλου την Κυριακή αναμένει τους πράσινους άλλος αγώνας ντέρμπι, αγώνας ζωής και θανάτου με τον αιώνιο αντίπαλο, τον Ολυμπιακό, ο οποίος …μπορεί να περιμένει, όπως λένε κάποιοι παίχτες. Τυχόν ήττα των πρασίνων, θα τους αφήσει 8 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Και μετά θα ακολουθήσει το συνηθισμένο …χάος.

Εν τω μεταξύ, το Σάββατο, με το ζόρι κατάφεραν να νικήσουν εκτός έδρας τον Πανιώνιο, με σκορ 1-2, στο 84’, αφού πέρασαν δια πυρός και σιδήρου και με τα αλλόκοτα –κατά τους πράσινους- σφυρίγματα της διαιτησίας. Τελικά η …παράγκα ακόμη ζει;

Τελικά αυτός ο φετινός πολυμετοχικός Παναθηναϊκός, με τα πολλά και τρανά …κεφάλια και τα πολλά κεφάλαια, ή θα μας αλλάξει την πίστη ή θα μας στείλει στον Αγ. Πέτρο με εγκεφαλικό.


YΓ. Η φωτογραφία της ...11άδας του παναθηναικού, από το blog spitaki

Δεν υπάρχουν σχόλια: