Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Τόνωση ηθικού Vs Κόπωση

"Αμερική, κάνε υπομονή", τίτλος στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ. 'Ενεση αισιοδοξίας προσπάθησε να κάνει στους Αμερικανούς που ταλαιπωρούνται από την οικονομική ύφεση ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος εν μέσω έντονων επικρίσεων υπαρασπίστηκε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την κρίση λέγοντας ότι "η χώρα βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση".

"Κουράστηκα" φαίνεται να είπε ο κος Καραμανλής σε συνομιλία του με δημοσιογράφο. Συμπλήρωσε δε πως σε περίπτωση ήττας σκέπτεται να παραιτηθεί από την ηγεσία της ΝΔ. "Δεν κουράστηκε ο Καραμανλής, τα ποσοστά του κουράστηκαν" γράφει μετά τιμής ο Νεόκοπος, στην ίδια εφημερίδα. "Αλίμονο αν όσοι εργάζονται, όσοι κοπιάζουν, όσοι επιχειρούν να επιλύσουν προβλήματα δεν αισθάνονται κουρασμένοι" συμπληρώνει ο υπουργός Παιδείας. Γενικά, διαλυτικές τάσεις στη Ν.Δ. προκαλεί η "κόπωση" του πρωθυπουργού και εισηγούνται στο να προχωρήσει σε μια παρέμβαση στη Κυβερνητική Επιτροπή.'Αλλες χώρες, αλλο ηγέτες, άλλα ήθη αλλά και άλλες κοινωνίες.

ΥΓ. Με τοσες δημοσιεύσεις μου υπέρ των αμερικανών, φοβάμαι πως θα κινδυνεύσω να χαρακατηριστώ φιλοαμερικάνος. 'Εχει και τα θετικά του, όμως. Θα πάρω εύκολα βίζα για μελλοντική μου επίσκεψη στις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: