Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Κράτος Vs Παρακράτος


Εταιρείες που κινούνται στα όρια του παράτυπου, που παραβιάζουν ανεμπόδιστα την εργατική νομοθεσία, που επιβάλλουν τους δικούς τους κανόνες περί ανταγωνισμού. Εταιρείες που ξεφεύγουν από τους ελέγχους, που ταπεινώνουν επιθεωρητές Εργασίας και υπουργούς Απασχόλησης. Εταιρείες που απειλούν τους εργαζόμενους με «μαύρες λίστες» και απόλυση. Με συνθέσεις διοικήσεων που εγείρουν ερωτήματα για το εάν πρόκειται περί αχυρανθρώπων, που όλοι γνωρίζουν αλλά κανείς δεν αποκαλύπτει. Με δυσανάλογα μεγάλο όγκο προσφερόμενων υπηρεσιών προς τις δημόσιες υπηρεσίες, αφού μπροστά στους προϋπολογισμούς των αναθέσεων, ωχριούν ακόμη και μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις...
'Ετσι, και με αφορμή την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι εις βάρος της γραμματέας της παναττικής 'Ενωσης καθαριστριών, της Κωνσταντίνας Κούνεβα και όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, συμπεραίνουμε πως στο ελληνικό κράτος κυβερνούν όχι το ...παρακράτος αλλά πολλά ...παρακράτη.
ΥΓ. Από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Εργολάβος της Βουλής ποιός ειναι??της ΓΣΕΕ???
@@ Οι πρωτομάστορες ποιοί ηταν,που σήμερα χωρίς ντροπή ,διαρυγνίουν τα ιμάτια τους.????
Συμβαίνει να γνωρίζω από μέσα,πολύ λιγότερο κόστιζαν οι μόνιμες θέσεις καθαριστριών στα Νοσηλευτικά ιδρύματα ,με πλήρη και μόνιμη απασχόληση!!!!!!
Ti γίνεται?συνεχώς θα δείχνω διαβατήριο για κάθε σχόλιο???

phlou...flis είπε...

@tespa: εσύ σίγουρα ξέρεις περισσότερα