Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

Ελεύθερη διακίνηση ιδεών


Πανεπιστημιακός χώρος υπό κατάληψη. Οι λεηλετημένες αίθουσες, οι καταστροφές και οι βανδαλισμού συντείνουν στην ελεύθερη διάδοση και διακίνηση ιδεών.

3 σχόλια:

ΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΙΝΑΣ είπε...

Ας μην γελιόμαστε, κύριε καθηγητά, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μόνο άσυλα για ελεύθερη διακίνηση ιδεών δεν είναι. Ή μάλλον είναι! Άσυλα ελεύθερης διακίνησης ανίδεων!

Τα σέβη μου.

Unknown είπε...

καθηγητά μου,ειχα πει πως ποτέ δεν θα ξεστομίσω εκείνο το ''εμεις τότε''πράγματι ,στην εποχή μου τουλάχιστον εχει πέσει πολύ κλοτσοπατινάδα στα αμφιθέατρα και με τους στρατηγούς απ'εξω,.
Ενα μόνο θα πώ,επειδή το ασυλο πρέπει να διαφυλαχθεί καθως οι οιωνοί δεν ειναι ευχάριστοι,και επειδή πιστεύω ακράδαντα πως αποκλείεται τούτος ο χαλασμός να γίνεται από φοιτητές [και το εννοω]προσωπικά εγω που μόνιμα ειχα και εχω το ΜΟΤΟ ,παράτα μας,θέλω να παρακαλέσω σε οποιον φοιτητη διαβάσει αυτές τις σειρές,να προστατέψουν τον χωρο τους από Προβοκάτωρες.
Πάρτι θέλουν ,πάρτι,εξω ομως από τον χώρο των σχολών,καθώς τότε ξεφεύγει κάθε ελεγχος.
Τα ''μη'' τα ''οχι'' και το ''εμείς τότε''δεν κάνουν τίποτε περισσότερο από να μας απομακρύνουν από τους νέους.Τα οχι ειναι για τους γέρους λόγω -αρτηριοσκλήρυνσης- τα ναι για τους νέους!!! σε χαιρετώ,ω δάσκαλε!!!

phlou...flis είπε...

@Πάνο και @taspa: δίκιο έχετε αλλά πού να το πούμε και ποιος να αναλάβει ευθύνες;