Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Φιέστες εκατομμυρίων




Μέχρι και 3,5 εκατομμύρια ευρώ θα κοστίσει η φιέστα για τα εγκαίνια του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης. Ο προηγούμενος υπουργός Πολιτισμού είχε προκηρύξει σχετικό διαγωνισμό για μια πανάκριβη τελετή εγκαινίων ύψους 6 εκατ. ευρώ!!!

Σε μια περίοδο που ΟΛΟΙ επικαλούνται την οικονομική κρίση για να δικαιολογήσουν αδικαιολόγητες περικοπές ή αυξήσεις, σπαταλώνται τόσα εκατομ. ευρώ για εγκαίνια, έστω και αν αυτά αφορούν στα εγκαίνια του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης.
Ο ελληνικός πολιτισμός είναι πηγή πλούτου για τη χώρα μας και οφείλουμε να τον αναδεικνύουμε με οποιοδήποτε κόστος, επικαλούνται αρμόδιοι. Το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης και τα εγκαίνιά του, από μόνα τους είναι διεθνής είδηση, λέμε εμείς. και δε χρειάζονται αυτοκρατορικές ή ρωμαικές φιέστες. Λιτά, ελληνικά, σπαρτιάτικα.

2 σχόλια:

ΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΙΝΑΣ είπε...

Και καλά, κύριε καθηγητά, έχετε το μυαλό για να κάνετε τους υπολογισμούς, έχετε και το ανάστημα να τα φωνάζετε τούτα τα αίσχη. Εκείνοι οι θεσιθήρες οι υπόλοιποι, οι ακαδημαϊκοί μας τρομάρα τους, πού βόσκουν και δεν τα τσαμπουνάνε μπας και ντραπούν λιγάκι οι αρμόδιοι;

Βρεγμένη σανίδα λέω εγώ...

Τα σέβη μου.

phlou...flis είπε...

@Πάνο: ναι, βρεγμένη, συμφωνώ