Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2010

Πόλεμος για τον Όλυμπο

Την οξύτατη και κάθετη αντίδραση φορέων και Μ.Μ.Ε. της επαρχίας Ελασσόνας προκάλεσε επιστολή της συντονιστικής επιτροπής της ομάδας «Όλυμπος», που εδρεύει στο νομό Πιερίας, προς την υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Τίνα Μπιρμπίλη και τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Π. Γερουλάνο.

Με δυο λόγια, μαίνεται «Πόλεμος» σε «ανοιχτό μέτωπο» για τον Όλυμπο! Οικολόγοι επαρχίας Ελασόνας Vsοικολόγους νομού Πιερίας. Αυτά συμβαίνουν όταν οι οικολόγοι γίνονται οικολογούντες και αντιστρόφως. Κάτι τέτοια ακούει και ο γειτονικός Κίσσαβος και ....κατολισθαίνει.Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Λάρισας

1 σχόλιο:

ksipnistere είπε...

Προς το Blog σας

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr