Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Δώστε μου κι άλλες εκλογές για να μου ...ανέβει...

Η οικονομική κρίση επηρέασε αρνητικά την ερωτική διάθεση των ελλήνων αλλά η προεκλογική περίοδος ανέβασε σημαντικά τη λίμπιντο των Ελλήνων! Αυτά είναι τα συμπεράσματα που προέκυψαν από έρευνα της Εταιρίας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ), η οποία πραγματοποιήθηκε, από τις 22 έως τις 28 Σεπτεμβρίου, σε 600 άνδρες ηλικίας 18 έως 45 ετών, σε Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, το 78% του δείγματος απάντησε ότι η ερωτική του διάθεση έχει αυξηθεί, με παράλληλη αύξηση των σεξουαλικών επαφών κατά 72%.
Η έρευνα έδειξε ότι η ελπίδα και μόνο για αλλαγή λειτούργησε ως «αφροδισιακό»... Γι αυτό, καλώ τους πολιτικούς μας ηγέτες, Προέδρους και Αρχηγούς των ελληνικών κομμάτων, Μείζονος αλλά και ελάσσονος αντιπολίτευσης, με κάθε ευκαιρία -δηλαδή καθε τρεις και λίγο- να προκαλείτε εκλογές ·αν είναι να ανέβουμε τουλάχιστον ...σεξουαλικά! Γιατί κατά τα άλλα, βουλιάζουμε!!

3 σχόλια:

...Ατακαδόρ είπε...

Καλωσεβρήκα μεσιέ Φλουφλή,
αλλά δεν είναι καλό αυτό που προτείνεις.

Κοστίζουν πολύ οι εκλογές.

Αντιπροτείνω να οριστεί δια νόμου ότι η θητεία πάσης διοικήσεως παντός συλλόγου και σωματείου, πάσης εφοροεπιτροπής ενορίας, πάσης ομοσπονδίας, συνομοσπονδίας, ενώσεως, εταιρείας κλπ, ακόμα και των διαχειριστών πολυκατοικίας, είναι κατ' ανώτερο 6 μήνες!!!

Έτσι θα έχουμε άφθονες εκλογές, έντονη σεξουαλικότητα, αλλά δεν θα μάς κοστίζει κιόλας.

Διαφωνείς;;;

Unknown είπε...

καλησπέρα.
Πολυ σεξιστή και φαλακρατη σε βρίσκω ,μετα απο καιρό.
Οι γυναίκες πήραν μερος στη ερευνα;;
Οσο να πεις τό παραμυθι τις θυμώνει.

phlou...flis είπε...

@Ατακαδόρ: σε καλωσορίζω στο φτωχικό μου. μα είναι δυνατόν να διαφωνήσω; Αλίμονο

@taspa: ναι, καιρό έχουμε να τα πούμε. 'οσον αφορά στο θέμα, η έρευνα το ανέδειξε κι εγώ το κατέγραψα :-)