Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Τα ...καντήλια της Εκκλησίας

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, σε δηλώσεις στη ΝΕΤ όσον αφορά στη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει στον δοκιμαζόμενο αυτή την περίοδο λαό, δήλωσε με νόημα: «Αν χρειαστεί η Εκκλησία θα δώσει και τα καντήλια της».
Έτσι, για να πάψουν κάποιοι να ...κατεβάζουν καντήλια!

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Καταδίκη & αντεπίθεση Ψωμιάδη

Π. Ψωμιάδης, σχετικά με την καταδίκη του: «Περνάω το δράμα μου, την σταύρωσή μου..". Υπομονή Παναγιώτη, όπου νάναι πλησιάζει και η ...Ανάσταση!

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Μνημόνιο = Χρεοκοπία

Αλ. Τσίπρας: Οχημα που οδηγεί στη χρεοκοπία το μνημόνιο. Ε, σιγά το πράμα. Ας πάρουμε ποδήλατο, που είναι και φτηνότερο και οικολογικό!

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Το δις εξαμαρτείν

Τον έπιασαν για δεύτερη φορά με φορτίο χασίς! Απορίες: Τις δύο προηγούμενες φορές τί του κάνανε; Για τις περιπτώσεις αυτές ισχύει το ...στις δύο η τρίτη είναι ...δωρεάν;

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Υπηρεσία μίας ...Στάσης

Έργο εθνικής σημασίας χαρακτήρισε ο Πρωθυπουργός την Υπηρεσία μίας Στάσης για την έναρξη λειτουργίας επιχειρήσεων μέσω του Γενικού Εμπορικού Μητρώου.
Επειδή η εν λόγω ανακοίνωση υποκρίπτει σαφώς σεξουαλικά υπονοούμενα, παρακαλώ να μου διευκρινίσετε σε ποια ...Στάση αναφέρεστε.
Διατελώ

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

"Απεργία" πείνας και αποχή από φαγητό.

Η αποχή από το φαγητό για 24 ώρες τον μήνα μπορεί να ελαττώνει τον κίνδυνο αναπτύξεως στεφανιαίας νόσου και διαβήτη, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.
Τυχερεοί οι μετανάστες της Νομικής και αργότερα της Υπατίας. Τουλάχιστον θα γλυτώσουν από καρδιά και σάκχαρο.

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Βουλή και σκάνδαλα

Στη Βουλή αποστέλλεται από τον εισαγγελέα η δικογραφία για τα υποβρύχια. Ωχ, πάλι θα βρουν ενόχους και πάλι θα κλείσουν κάποιους στη φυλακή!

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Το κόμμα και ο/η Πρόεδρος

Με ...έκπληξη διάβασα πως ο Κουβέλης ....εξελέξη πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ. Την ίδια έκπληξη θα νιώσω όταν μάθω ότι και η Μπακογιάννη θα ...εκλεγεί πρόεδρος του ΔΗΣΥ, ή ο Καρατζαφέρης θα ...επενεκλεγή πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Αγελάδες-Άνθρωποι-Βόδια

Αγελάδες παράγουν ανθρώπινο γάλα, διάβασα σε σχετικό άρθρο. Να υποψιαστώ πως σε λίγο καιρό, άνθρωποι θα γεννάνε ...βόδια; (ή μήπως το δεύτερο συμβαίνει;)

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ