Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Φροντιστήρια ...παντού

Διαβάζω στον Ημερήσιο ελληνικό Τύπο:

Οι υπουργοί στα θρανία -  Περνούν από σήμερα «φροντιστήριο» για τη διαχείριση κρίσεων

Από «φροντιστήριο» για τη διαχείριση κρίσεων περνούν σήμερα οι υπουργοί της κυβέρνησης και ενδεικτικό της σημασίας που αποδίδει σ΄ αυτό ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είναι το γεγονός ότι σε κάποια φάση των εντατικών μαθημάτων θα παραστεί και ο ίδιος..

Τα φροντιστήρια όχι μόνο θα καταργηθούν εκ των πραγματων ή δια νόμου, αλλά επισημοποιούνται και εγκαθιδρύονται. Παιδιά, γονείς, καθηγητές ...να σφιχτούμε όσο μπορούμε!

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Έκτακτο: Παράνομη κράτηση του Σάλπι



Για το γκολ που πέτυχε την Κυριακή εις βάρος του Ατρόμητου, συνελήφθη ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναικού, Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Αναμένομεν εξελίξεις.

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Μ. Βδομάδα Vs Φορολογικό Ν.

Μεγάλη Εβδομάδα διανύουμε και η Ιεραρχία της Ελλάδας μετά των Ιεραρχών, συζητούν και αναλύουν το ...φορολογικό νομοσχέδιο. Ωιμέ!

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

1821 και 2010: ομοιότητες

1821: Κλέφτες και Αρματωλοί αναλαμβάνουν τα ηνία, βγαίνουν στα βουνά και μάχονται τους κοτζαμπάσηδες και έμμεσα τους Τούρκους. Αποτέλεσμα: οι ...Κλέφτες νίκησαν!!

Λιγότερο από 200 χρόνια μετά: κλέφτες -στην κυριολεξία- λυμαίνονται το χρήμα, πτωχεύουν το κράτος. Αποτέλεσμα: προς το παρόν ...προηγούνται οι κλέφτες, χάνουν οι πολίτες! Ωψόμεθα!

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Παράνομο το ...The Mall;

Τόσα χρόνια λειτουργεί το εμπορικό κέντρο "The Mall" στο Μαρούσι και το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο θα πρέπει σε πρώτο επίπεδο να κρίνει αν είναι αρμόδιο να εξετάσει τη συνταγματικότητα της «ολυμπιακής» μεθόδου να θεσπίζονται με νόμο όλες οι απαραίτητες άδειες για ένα έργο... και πράσιν' άλογα!
Μα τόσο γρήγορα τρέχουν οι εξελίξεις στην πατρίδα μου και δεν το πήρα χαμπάρι!

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Παράπλευρες απώλειες της ήττας του ...ξέρετε ποιού, από τον ΗΡΑ

Νέα, σοβαρή και καίρια η ήττα του ...ξέρετε ποιού, από τον Ηρακλή. Μάλλον τον θέτει εκτός πρωταθλήματος. Η ήττα αυτή είχε και μια παράπλευρη απώλεια, ένα πρόσθετο κόστος στον φίλο, συνάδελφο και συνιστολόγο nickpet. Του εύχομαι περαστικά, κυριολεκτικά και μεταφορικά και του υπόσχομαι πως θα κάνω παρέμβαση στον πρόεδρο του Pαναθηναικού, εν όψει του αγώνα των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ!

Αγανακτισμένος πολίτης ή ...πάλαι ποτέ ήρωας

Θα τη γράψω την κακία μου, δεν αντέχω. Βλέπω προχτές στα κανάλια το Μανώλη Γλέζο να σκύβει και να ...εφορμά κατά των ΜΑΤ -λέμε τώρα- και μοιραία να απωθείται, να ψεκάζεται και να τραυματίζεται. Εξερχόμενος από τον "Ευαγγελισμό" ..."καλεί σε συνάντηση και συζήτηση, δημόσια ή κατ’ ιδίαν, τον αστυνομικό που τον ψέκασε, για να έχει μια απάντηση στο ερώτημα: Γιατί το έκανε;».


Εύλογο το ερώτημα του κου ΜΓ, τον τιμώ και τον σέβομαι αλλά να θέσω κι εγώ ένα ερώτημα: Τι ήθελε να πράξει, ενεργώντας με τον τρόπο που ενήργησε; Να ...διασπάσει τα ΜΑΤ; Να θυμηθεί τα παλιά; Να ...φάει ξύλο για να ξαναγίνει ήρωας; Ποιος άφρων ξύνεται στη γκλίτσα του τσομπάνου;

ΥΓ. Ο ψεκασμός και το ξύλος περίσσευαν καθότι ...γέρος ο άνθρωπος

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Ο κος Παντελεήμονας


Μα είναι φάτσα αυτή για Ιεράρχη; Όχι πείτε μου σας παρακαλώ!

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Οι κερδοσκόποι καραδοκούν


Θα πτωχεύσει η Ελλάδα, δε θα πτωχεύσει;

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Δώρα Πάσχα και Χριστουγέννων

Εξαιρετική η πρόταση του Νεόκοπου στα ΝΕΑ. Μία είναι η λύση για να μη μας φανεί η πιθανή κατάργηση των δώρων Πάσχα και Χριστουγέννων: να καταργηθούν πρώτα οι γιορτές...

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Το 35% είναι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι;

"Να καταργηθεί η μονιμότητα», δηλώνει το 65% των Ελλήνων σύμφωνα με χτεσινή -Κυριακάτικη- δημοσκόπηση.
Να υποθέσουμε πως οι υπόλοιποι είναι απλώς... δημόσιοι υπάλληλοι;

ΥΓ. Αναρωτιέται η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Λάρισας

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

14ος Μισθός ή μπριζόλα στη σούβλα;

Μείζων το ερώτημα: Θα περικοπεί ο 14ος μισθός ή δε θα περικοπεί; Φυσικά η πραγματικότητα είναι πως αυτός έχει ήδη περικοπεί, με τη μείωση ή περικοπή ή περιορισμό των επιδομάτων.

Αν το καλοσκεφθούμε, σιγά τα ωά! Απλά το Πάσχα δε θα σουβλίσουμε και δε θα ψήσουμε οβελία, θα αρκεστούμε με ...μπριζόλα!

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Μείωση μισθών

"Συναντώ ανθρώπους στο δρόμο που μου εξομολογούνται πως, αν είναι να σωθεί η Ελλάδα, είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ακόμα και ένα μισθό" φέρεται να έχει δηλώσει ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, ΓΑΠ, στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Κε Παπανδρέου, θέλω να το ξεκαθαρίσω, γιατί φοβούμαι πως δε με ακούσατε καθαρά. Σας μίλησα για ΕΝΑ μισθό και όχι για ένα μισθό ...ΕΣΑΕΙ! Για να εξηγούμαστε!
Δικός σας
Φλούφλης

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Όλοι ΠΑΟ

Τι Όλι Ρεντ και πράσιν' άλογα; Από τούδε και στο εξής ...Όλοι ΠΑΟ!