Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

..περί Σουφλιά



Τίνα Μπιρμπίλη (ΥΠΕΚΑ): Στο «ψυγείο» έξι μήνες η ρύθμιση Σουφλιά για τους ημιυπαίθριους.

Phlou...flis (ΥΠΕ ...Τί;): Στο χρονοντούλαπο (ή στο μπαούλο) ο ίδιος ο Σουφλιάς.

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Επετειακό



Χωρίς λόγια (αντί άλλου επετειακού)



Πηγή: Δανεισμένο (κλεμμένο για την ακρίβεια) από τον ...Μαύρο Γάτο.

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Τα ...κενά στα σχολεία

'Αρχισε η κάλυψη κενών θέσεων εκπαιδευτικών στα σχολεία της χώρας και στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα έχουν καλυφθεί όλα τα κενά, ανακοίνωσε η Υπουργός της Παιδείας.

Και η κάλυψη των κενών στην διαδικασία της διδασκαλίας, της μάθησης και της αφομοίωσης της ύλης, πότε θα ολοκληρωθεί. Τέλος Οκτώβρη είναι ρε παιδιά, μη βιάζεστε τόοοσο πολύ!

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

"17 Νοέμβρη", τάχατες...


Πού θυμήθηκα τα παληκάρια, θα αναρωτηθείτε, ίσως. Να, λίγο που διάβασα πως ξεκίνησαν και συνεχίζονται στο Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου οι αγορεύσεις συνηγόρων τους, που ζητούν την αναίρεση της καταδικαστικής σε βάρος τους απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου
Αθηνών. Λίγο και με τον Χρυσοχοίδη και τον αποκεφαλισμό του αρχηγού. Και μου 'ρθε κάτι... σαν νοσταλγία, από τα παλιά καλά χρόνια!!

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Ntora Vs Avramo

ΠΡΙΝ

Δ.Α. - Γειά σου Ντόρα, πώς είσαι;
Ν.Μ. - Γειά σου Δημήτρη, καλά ευχαριστώ. Εσύ;
ΜΕΤΑ



Δ.Α. & Ν.Μ. -Τι ..μπιμπ... έκανα (σ.σ. γιατί και σοβαρόν ιστολόγιον είμεθα) έκανα και του/της έδωσα το χέρι

Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Xer Christoforakos

44 Γερμανοί ζητούν, από τη γερμανική κυβέρνηση να φορολογηθούν περισσότερο, ως μέτρο πίεσης προς την κα Μέργκελ να φορολογήσει τους πλούσιους γερμανούς κι έτσι να γεμίσουν τα ταμεία του κράτους.
Αν υποψιαστώ ότι στους 44 είναι και ο ...χερ Χριστοφοράκος, θα πεθάνω!


Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Είναι βαριά η ... του τσολιά (*)



(*) Σύνθημα που πρωτοακούστηκε το 2004 με την ευκαιρία της κατάκτησης του Champion Euro2004 από την Hellas

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Πάγκαλος & Βενιζέλος



Τα δυνατά χαρτιά της κυβέρνησης του Γ.Α.Π.

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Δε φταίω εγώ που δε μπορώ να διαβάσω


Το ανθρώπινο είδος δεν είναι φτιαγμένο για να διαβάζει, σκληρή δουλειά για τον εγκέφαλο το διάβασμα. Μ’ αυτή τη φράση ξεκινά το πρώτο κεφάλαιο τους βιβλίου της Maryanne Wolf, διευθύντριας του Κέντρου Έρευνας Ανάγνωσης και Γλώσσας στο Τμήμα Παιδικής Ανάπτυξης Ελιοτ-Πίρσον του Πανεπιστημίου Tufts (Associate Professor of Child Development, Eliot-Pearson Department of Child Development, Tufts University). Ενώ η ομιλία είναι έμφυτη, αντίθετα η ικανότητα ανάγνωσης απαιτεί εκμάθηση.
Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω την κα Wolf, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στη μελέτη του αναγιγνώσκοντος εγκεφάλου. Αλλά πού ήταν τόσο καιρό να μας το πει; Γιατί παιδεύομαι και παιδεύω για διάβασμα, εαυτόν αλλά και τους μαθητές μου; Γιατί έφαγα τόσα χρόνια για κάτι που θέλει κόπο; Σήμερα μας το λέει;

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Δώστε μου κι άλλες εκλογές για να μου ...ανέβει...

Η οικονομική κρίση επηρέασε αρνητικά την ερωτική διάθεση των ελλήνων αλλά η προεκλογική περίοδος ανέβασε σημαντικά τη λίμπιντο των Ελλήνων! Αυτά είναι τα συμπεράσματα που προέκυψαν από έρευνα της Εταιρίας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ), η οποία πραγματοποιήθηκε, από τις 22 έως τις 28 Σεπτεμβρίου, σε 600 άνδρες ηλικίας 18 έως 45 ετών, σε Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, το 78% του δείγματος απάντησε ότι η ερωτική του διάθεση έχει αυξηθεί, με παράλληλη αύξηση των σεξουαλικών επαφών κατά 72%.
Η έρευνα έδειξε ότι η ελπίδα και μόνο για αλλαγή λειτούργησε ως «αφροδισιακό»... Γι αυτό, καλώ τους πολιτικούς μας ηγέτες, Προέδρους και Αρχηγούς των ελληνικών κομμάτων, Μείζονος αλλά και ελάσσονος αντιπολίτευσης, με κάθε ευκαιρία -δηλαδή καθε τρεις και λίγο- να προκαλείτε εκλογές ·αν είναι να ανέβουμε τουλάχιστον ...σεξουαλικά! Γιατί κατά τα άλλα, βουλιάζουμε!!

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Αναζητώντας το νέο αρχηγό


Η ΝΔ σε αναζήτηση νέου αρχηγού!

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Εκδηλώσεις ...συμπάθειας στον απερχόμενο;

Φιλικά κτυπήματα συμπάθειας στην πλάτη ή πισώπλατα μαχαιρώματα;

Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Αποτίμηση αποτελέσματος;;



E ρε Θοδωρή, εσύ έφυγες νωρίς με τις ...τσέπες γεμάτες, άφησες το φίλο σου να πέσει αμαχητί και την ...Αγία Οικογένεια να το διασκεδάζει, δεόντως!!